Μοντέρνα gastro-pub με ενδιαφέρουσες γεύσεις και καλά κρασιά.
Υλικά(για 4 άτομα): 1½ φλιτζάνι ψαχνό από το υπόλοιπο βραστό ή ψητό κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια, 2 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή κίτρινο μακρύκοκκο, 1 μέτριο καρότο, τριμμένο στη...
Από τη wine αποθήκη του Γιάννη Καϋμενάκη στον Πειραιά φεύγουμε κάθε φορά και πιο γεμάτοι εμπειρία κρασιού.
Αξιοποιούμε τα λαχανικά του μήνα σε μια ιδιαίτερη σαλάτα για όλες τις περιστάσεις.
Στην Αστυπάλαια τα ζυμώνουν με ζαφορά, μέλι και χλωρό