Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.
Oταν λιώνουμε κουβερτούρα, το βούτυρο κακάο διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα συστατικά. Οταν ξανακρυώνει και σταθεροποιείται, το βούτυρο παγώνει χωριστά και γι’ αυτό σχηματίζεται θαμπάδα ή λευκές κηλίδες στην επιφάνειά της. Για να μη συμβεί αυτό,...
Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχεια, βάλτε τα σε μια σχάρα με ποδαράκια (ακόμα και σε μια απλή σχάρα που θα στηρίξετε κάπου) και αφήστε τα να...