Παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία από την εξαγωγική βιομηχανία ζυμαρικών της Βόρειας Ελλάδας - Μία ιδέα που έγινε πράξη μετά από 30 χρόνια μελέτης.
Ισορροπημένη διατροφή και φρέσκιες, γευστικές προτάσεις για το καθημερινό μενού… της ελληνικής οικογένειας…
Αλλά και για μπάμιες, φασολάκια και ό,τι άλλο χρειάζεται το οικογενειακό τραπέζι.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.