
Μια γαστρονομική κολλεκτίβα μας έκλεψε την καρδιά στην όμορφη πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Χειροποίητο το ψωμί τους και όλοι οι μεζέδες τους, δικά τους τα λαχανικά, καπνισμένος σε δικό τους καπνιστήριο ο σολομός και μια θέα να σου κόβει την ανάσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Νόστιμη, ευρεία μεσογειακή κουζίνα σε ένα εστιατόριο της Γλυφάδας που μετρά δύο μήνες λειτουργίας.
Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Μια έντιμη αμερικανική εκδοχή steak house με σωστά και διαλεχτά κρέατα, με ελληνικά και fusion στοιχεία.
Λίγη από Αργεντινή στα βόρεια προάστεια.