
Delivery ψητού χταποδιού και τηγανητών μπαρμπουνιών; Κι όμως.
Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι δοκιμάσαμε στο πιο νόστιμο φεστιβάλ των Κυκλάδων.
Πράσινες, τσακιστές, θρούμπες, ξιδάτες, κολυμπάδες ή αλμάδες, οι ελιές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό τραπέζι, όλες τις εποχές και σε όλες τις πιθανές εκδοχές· πόσω μάλλον τη Σαρακοστή.
Εστιατόριο «Fred & Ginger»
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!
Μαγειρευτά το μεσημέρι, ψητά το βράδυ και πάντα αυθεντικά κρητικά πιάτα με πρώτες ύλες φερμένες από το μεγάλο νησί.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!