Ο κατά πολλούς βασιλιάς των χριστουγεννιάτικων γλυκών είναι ένα κουλουράκι με ζύμη ελαιολάδου, που φόρεσε και αυτό τα γιορτινά του, αφού περιχύθηκε με σιρόπι και μέλι και πασπαλίστηκε με καρύδια. Δεν ζυμώνουμε πολλή ώρα το μελομακάρονο, γιατί...
O δρ Βασίλης Δημόπουλος, γεωπόνος με ειδικότητα στη φυτοπαθολογία, αναπληρωτής καθηγητής στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, διευθυντής και επικεφαλής του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας στο άνωθεν ίδρυμα, και η κ. Άννα Μηλιώνη, υπεύθυνη...
Επιλέγουμε κομματια με κόκαλο Μπορούμε να βράσουμε ολόκληρο κοτόπουλο ή μόνο μπούτια ή στήθη, έχοντας κάτα νου πως η σούπα θα γίνει πιο γευστική αν τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσουμε έχουν κόκαλο. Φιλέτα χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε...
Η Άρτεμις μιλάει με ενθουσιασμό για τις συνεργασίες της και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε παραγωγού –τα χούγια τους όπως λέει- όπως γνωρίζει και τα αμπέλια τους.
Βράβευση των 10 πιο «γλυκών» συνταγών σε μια ιδιαίτερα γευστική εκδήλωση!
Δυο αδέλφια φέρνουν φρέσκο ψάρι στη Νέα Σμύρνη σε απευθείας ανταπόκριση από το Αιγαίο.
Ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.
Από τις 25/09 και κάθε Κυριακή με την «Καθημερινή της Κυριακής»