Βράβευση των 10 πιο «γλυκών» συνταγών σε μια ιδιαίτερα γευστική εκδήλωση!
Μπουκίτσες τάρτας με σοκολάτα και πορτοκάλι... Επιδόρπια express στον «Γ» Δεκεμβρίου.
Οι σελινόριζες και το προσύτο συνδυάζονται ιδανικά για την πιο εντυπωσιακή και πρωτότυπη τάρτα των γιορτών.
Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Κρήτη-Θεσσαλονίκη-Bordeaux-Κρήτη. Η πορεία της Μαρίας Ταμιωλάκη και του Δημήτρη Μανσόλα, που έφερε νέα πνοή στο οικογενειακό οινοποιείο της Μαρίας.
Η σαρκώδης ρίζα με το έντονο άρωμα μεταμορφώνει τάρτες, απλούς πουρέδες πατάτας, ενώ από μόνη της γίνεται εξαιρετικό συνοδευτικό σε πολλά πιάτα.
Όταν τα λόγια είναι περιττά... Τρώμε και δεν μιλάμε!