Γαύρος, σαρδέλα και μπαρμπούνια διεκδικούν πρωτιές στα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα και αναζητούν το οινικό τους ταίρι.
Διήμερο οινογνωσίας, μια ευκαιρία να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αμπελοοινική περιοχή.
Στην περιοχή του Τυρνάβου, όπου βασιλεύει το αρωματικό Μοσχάτο, μια υπεραιωνόβια επιχείρηση αποσταγμάτων μάς κερνάει τα καλούδια της.
Σαν σε πλοίο, με σαρδέλες παντρεμένες και όλες τις θαλασσινές νοστιμιές.
Φύσηξε Βαρδάρης την περασμένη Δευτέρα στο Hilton κι έφερε νέα πνοή στο οινικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας.