Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Η νοστιμιά του πιάτου θα μας κάνει να ξεχάσουμε την όποια απορία περί ονοματοδοσίας.
Σαλάτα με ρόκα, που τώρα στην εποχή της, είναι τρυφερή και ελαφρώς πικάντικη,
Ιντριγκαδόρικη σαλάτα συνδυάζει τη ρόκα με πορτοκάλι και αχλάδι.
Σε 30' τρώμε... ψάρι στο φούρνο με μυρωδικά και ντομάτα.
Οικογενειακό φαγητό ειδικά μαγειρεμένο για να μην αφήσουν ούτε μια μπουκιά τα παιδιά.
Στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα μελώνει και το κοτόπουλο γίνεται ο τέλειος καμβάς.