Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει...
12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.
Τι θα μαγειρέψουν τα 20 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης για τo Food vs Food και πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στην ψηφοφορία
Σπουδαίες μαγειρικές με εκλεκτά προϊόντα και μοναδικούς καλεσμένους.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Όσοι δεν τρώνε κρέας, τι θα κάνουν την Τσικνοπέμπτη; Αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν πολλές επιλογές.