Μια χορτοφαγική εκδοχή πίτσας. Παλιά την έψηναν στο φούρνο χωρίς ταψί. Τώρα θα σας έλεγα να τη βάλετε στο μεγάλο ταψί του φούρνου, αφού το στρώσετε με λαδόχαρτο. Οι Πόντιοι τη συνηθίζουν με μαύρα λάχανα (χόρτα με πλατύ βαθυπράσινο φύλλο), με τα...
Το Πήλιο συνδυάζει προϊόντα και πρώτες ύλες, όλα εκλεκτά και σε θαυμαστή ποικιλία, συνθέτουν πιάτα χορταστικά και γευστικότατα, όπως αυτή η φασολάδα.
Ο διάσημος σεφ Quique Dacosta μαγείρεψε στη Μύκονο και μας μίλησε για όλα αυτά που τον συγκινούν στη μαγειρική.
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Αν και ο παραγωγός ελιών Βασίλης Αϊβάζογλου δεν πιστεύει στα success stories, η δική του ιστορία είναι και ενδιαφέρουσα, και επιτυχημένη.
Ζαγορίσια μαγειρική χωρίς πίτα δε γίνεται. Γι' αυτό ο Κώστας Τσουμάνης μας ετοίμασε αυτή τη πίτα με ξερά, ψημένα φύλλα. Όλη η γαστρονομία του Ζαγορίου σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στον «Γ» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.