Για ακόμη μία χρονιά προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες γεύσεων τηνπερίοδο της Σαρακοστής και του Πάσχα
Κάθε εβδομάδα ένα δείπνο για δύο. Σε συνεργασία με τη Hytra και αυτή την εβδομάδα σας κάνουμε το τραπέζι: ένα πλήρες δείπνο για δύο άτομα στο Hytra Restaurant & Bar.
Η οικογένεια Αργουδέλη στα Καμίνια παράγει παραδοσιακό χαλβά ζυμωμένο στο χέρι από εκλεκτά σουσάμια.
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με μπόλικα μπαχαρικά και καρότο.
Οι τοπικοί παραγωγοί ήρθαν και φέτος στο προσκήνιο με την επιτυχημένη εκδήλωση που χορηγεί η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.
Ένα νηστήσιμο μωσαϊκό πιό νοστιμό κι από το κλασικό.