Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.
Ιταλικά στον κήπο.
Το ταλέντο του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου και η ελληνική κουζίνα με μυκονιάτικες αναφορές που επέλεξε να σερβίρει, βάζουν το Bill and Coo στα "οπωσδήποτε" της Μυκόνου!
Το κλασικό γιορτινό φαγητό της ηπειρωτικής Ελλάδας στα καλύτερά του!
Είναι η γαστρονομική μας πρωτεύουσα, κι ας της λείπουν οι chef που παρεπιδημούν στην Αθήνα. Το φρέσκο αεράκι φυσά από τον βοριά.
Διαλέγουμε τα καλύτερα αλλαντικά της αγοράς για τα γιορτινά ανταμώματα.