Αρωματίζει υπέροχα τα σπιτικά ψωμιά αλλά θέλει προσοχή όταν το χρησιμοποιούμε στις μαγειρικές μας με χοιρινό ή κοτόπουλο.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας
Οι συνταγές για γιουβέτσι και παστίτσιο τώρα με την ποιότητα της Barilla
Νόστιμος και λαχταριστός ο σιδηρόδρομος του εξωφύλλου στο τελευταίο τεύχος. Τόσο που ξεχαστήκαμε και δε γράψαμε πόση ώρα θέλει ψήσιμο... Παρακάτω ολόκληρη η συνταγή με τους χρόνους ψησίματος.
Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.
Όλα σε έναν!