Οι πιο αγαπητοί αλλά και απαιτητικοί μεζέδες της ελληνικής κουζίνας γίνονται παιχνιδάκι. Αυτήν την Κυριακή με την Καθημερινή.
Δεν θέλει ζύμωμα ούτε άνοιγμα φύλλου... η πανεύκολη ηπειρώτικη ζυμαρόπιτα κομμένη σε μικρά καρέ είναι τέλεια για τον γιορτινό μπουφέ.
Μεζές απ’ τους λίγους ο σημερινός, με το τυρί να γίνεται σαν κρέμα από το τηγάνισμα.
Θεωρείται απ’ όλους το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου. Είναι όντως έτσι ή μήπως σερβίρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
... «Δέκα κομμάτια βγάζει η συνταγή; Κι εσύ τι θα φας; Ας κάνω τη διπλή δόση!»
Η πιο νόστιμη τυρόπιτα γίνεται στη στιγμή…
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.