Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Νόστιμος και λαχταριστός ο σιδηρόδρομος του εξωφύλλου στο τελευταίο τεύχος. Τόσο που ξεχαστήκαμε και δε γράψαμε πόση ώρα θέλει ψήσιμο... Παρακάτω ολόκληρη η συνταγή με τους χρόνους ψησίματος.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Πέντε bartenders προτείνουν τα αγαπημένα τους ουίσκι, διαλέγουν ποτήρια και τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και ιδανικό σκηνικό, ορίζοντας έτσι τα πώς και τα πού της απόλαυσης.