Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.
Το εστιατόριο που εκπροσωπεί επάξια την κρητική κουζίνα στην Θεσσαλονίκη.
Στο Σίγρι τους αστακούς δεν τους είχαν περί πολλού, γιατί τρύπαγαν, λέει, τα δίχτυα τους. Πολλές φορές μάλιστα, για να τους ξεφορτωθούν, τους πετούσαν πίσω στη θάλασσα. Κι ακόμα και σήμερα που η γευστική αξία τους είναι γνωστή, στο Σίγρι μπορούμε να...
Για τόμαχωκ, πικάνια και δημιουργική κουζίνα στο Πανόραμα.
Ψάρι ή κρέας, για τσίμπημα ή για επίσημο τραπέζι, μεσημέρι ή βράδυ, η Βρεγμένη Γάτα στην Κάτω Τούμπα είναι εγγύηση για τους καλοφαγάδες.
Τα γνωστότερα σουτζουκάκια στην Κασσάνδρου, μόνο που Γιαννούλα δεν υπάρχει στην ιστορία.