Ανοιξιάτικη και ελαφριά συνταγή με ψάρι της επιλογής μας.
Η σκορδαλιά καρότου είναι απαλή, βελούδινη και αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για το τηγανιτό ψάρι που θα φτιάξουμε.
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Κυριακάτικο φαγητό που βγάζει αρκετές μερίδες. Η σάλτσα που θα φτιάξουμε είναι γλυκιά και λίγο όξινη αλλά απογειώνει τη γεύση του ψαριού.
Αναβαθμίζουν τα μαγειρέματά μας οπτικά αλλά και γευστικά. Είναι κατάλληλα για ωμή χρήση αλλά και γρήγορες παρασκευές χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους και τα δοκιμάζουμε σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.
Με καταγωγή από την Αίνο της Ανατολικής Θράκης, το παστό και καπνιστό κεφαλόπουλο είναι το εκλεκτότερο ελληνικό αλίπαστο.