Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Αναζητώντας το προφίλ των κοκτέιλ του αύριο μέσα από τις εμπειρίες των κοσμογυρισμένων cocktail drinkers, που αλλάζουν το κατεστημένο και ξεπερνούν κάθε όριο.
Η καρδιά της Αθήνας πλημμύρησε με λαμπερούς καλεσμένους αλλά και με τις ξεχωριστές γλυκιές γεύσεις του διάσημου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher
Μια εβδομάδα (30/1 - 5/2) με τα μοναδικά προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου, στο πιάτο
The «nice n easy» way, to celebrate Christmas and New Year's Eve