Δύο Γαστρονομικά events, «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη.
Νοστιμιές στο τραπέζι ή σε... ταπεράκι.
Αν και συνήθως τα ελαιόλαδα που φέρουν «ισχυρισμό υγείας» είναι «δύσκολα», πικρά, αυτό που παράγει στη Μεσσηνία ο Νίκος Κρημνανιώτης είναι φίνο και γλυκόπιοτο.
Δύο καινοτόμοι γυναίκες επιχειρηματίες συσκευάζουν ελληνικά βιολογικά βότανα, προσφέροντάς μας εδώ και στο εξωτερικό μια μυρωδιά Ελλάδας.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΕΤ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΒΟΗΜΙΑΣ.
Με χιλιάδες δώρα και ευχές σε όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη ενέργεια «Happy Beer Year» της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.
Φυσικά και μου αρέσει το τσίπουρο! Το καλοφτιαγμένο, επώνυμο, εμφιαλωμένο τσίπουρο που τιμά την παράδοση και την χώρα μας και αποτελεί σημαντικό προϊόν τόσο για την ντόπια αλλά και για την διεθνή αγορά. Φυσικά και μου αρέσει το τσίπουρο παγωμένο...