Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Αρωματικό πιάτο με πλούσιο χρώμα που είναι έτοιμο σε 30΄.
Υγιεινό, νόστιμο και πηγή ενέργειας είναι αυτό το σνακ! Περισσότερες μπάρες θα βρείτε στον Γαστρονόμο αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Τραγανά «δαχτυλάκια» γαύρου που θα λατρέψουν τα παιδιά.
Οι μοντέρνες νοικοκυρές το φτιάχνουν με μοσχάρι αυτό το φαγητό. Οι παλιότερες προτιμούσαν το μεγάλο κατσίκι (βεργάδι). Αναζητήστε το δεύτερο, είναι πολύ νοστιμότερο.