Η Ελλάδα επενδύει στο σύστημα διττής εκπαίδευσης, όπου οι σπουδαστές μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στα θρανία και το επαγγελματικό περιβάλλον.
Πάνω από 180 Έλληνες εκθέτες στην Anuga 2013, στην Κολωνία της Γερμανίας.
Από το 1947 παράγει οίνους υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται και αποτελούν πρεσβευτή της χώρας µας στις αγορές του εξωτερικού.
Η Αναστασία Φράγκου μετέτρεψε το οικογενειακό πατητήρι στη Ραφήνα, σε σύγχρονο οινοποιείο, μπήκε «στην περιπέτεια του εμφιαλωμένου», και παρά τις δυσκολίες, δεν το έχει μετανιώσει...
Το πρώτο ελληνικό γλυκαντικό υγρό, εναλλακτικό της ζάχαρης με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.