Μια ναπολιτάνικη ταβέρνα ανοίγει για πρώτη φορά την αυλή της με πιάτα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα.
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.
Κρητικά -και όχι μόνο- προϊόντα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη που ανανεώνει συνεχώς την γκάμα του.
Εκλεπτυσμένη κρεοφαγία σε ένα μοντέρνο steak house στην Αγία Παρασκευή.
Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.
Από οικογένεια προσφύγων, ο Νίκος Φωτιάδης πήρε τη µικρή επιχείρηση εκτροφής του πατέρα του και τη µετέτρεψε σε υπερσύγχρονη µονάδα παραγωγής.
Δύο έμπειροι Σαλονικιοί μπακάληδες φέρνουν πολίτικες και άλλες λιχουδιές που ξεχωρίζουν.
Μπιστρό και ντελικατέσεν, όπου μπορείς να αγοράσεις εκλεκτά εδέσματα ή να κάτσεις για ελαφρύ φαγητό.