Έκθεση τέχνης με θέμα το κρασί και γνωριμία με τους οίνους 9 Βορειοελλαδιτών παραγωγών στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης.
Για όσους αγαπούν τα κρητικά προϊόντα, αυτή είναι η έκθεση της χρονιάς.
Μια συνταγή που κρατάει από τη Σαντορίνη και είναι από τις πιο καλοκαιρινές που μπορείτε να φτιάξετε εκμεταλλευόμενοι τις ντομάτες στο έπακρο.
Ένα τροχήλατο μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με κοκτέιλ, καφέδες και καλοφτιαγμένα σνακ.
Super Spoon: Το πρώτο γιαούρτι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και super fruits – μόνο με γάλα ημέρας!
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Το κρασί που έχει γίνει συνώνυμο της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητα η ρετσίνα.