Υλικά για 4 άτομα: περίπου 1½ φλιτζ. τσαγιού πατάτες γιαχνί (στραγγισμένες από τη σάλτσα), σε μικρούς κύβους, 6 αυγά, 1/3 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι, 1/2 φλιτζ. τσαγιού σκληρό κίτρινο τυρί, τριμμένο (π.χ. γραβιέρα ή κεφαλοτύρι) ή περισσεύματα τριμμένων...
Όλος ο Άθωνας στο πιάτο σας!
Το στόμα μου έγινε τσαρούχι!» Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να ξεστομίζει αυτήν τη φράση μετά από μια γουλιά ενός κόκκινου -κυρίως- κρασιού. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ξεχωρίσουμε το… τσαρούχι από το Berluti!
Η μελιτζάνα εντάχθηκε με μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια μαγειρική, εμπλουτίζοντας το καλοκαιρινό μας εδεσματολόγιο με πεντανόστιμα πιάτα, κάποια τοπικά και κάποια τόσο πολυμαγειρεμένα σε όλη τη χώρα
Με τον πουρέ πατάτας και κολοκυθιού αυτά τα μπουτάκια κοτόπουλο γίνονται πεντανόστιμα.
Φάβα από παπουλόσπορο, «φουκάκι», μαναρόλια και άλλα περίεργα κρητικά υλικά και φαγητά σε ένα υπέροχο καπετανόσπιτο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Το σπουδαίο σταφύλι στο οποίο υποκλίνονται ολοένα και περισσότεροι οινόφιλοι σε όλο τον κόσμο.
Ένα τροχήλατο μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με κοκτέιλ, καφέδες και καλοφτιαγμένα σνακ.