Αν δεν καταναλώσουμε τη φάβα που φτιάξαμε αμέσως κάνουμε αυτό που κάνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις γλυκές κρέμες μέχρι να κρυώσουν. Καλύπτουμε την επιφάνεια της φάβας όσο είναι ζεστή με διάφανη μεμβράνη με τρόπο τέτοιο ώστε η μεμβράνη να...
Ό,τι θα χρειαστείτε για να διοργανώσετε το τέλειο vintage πάρτυ τσαγιού, από συνταγές μέχρι πατρόν για ποδιές και σχέδια για τον τέλειο κότσο.
Ηλιοβασιλέματα, θαλασσινή αρμύρα και νοστιμιά στο Κίνι της Σύρου.
Μια διαφορετική εκδοχή για το σερβίρισμα ντιπ είναι τα ίδια τα λαχανικά. Μπορούμε να τα σερβίρουμε σε φύλλα σίκορε, σε γλυκές πιπεριές -αφού κόψουμε το καπάκι και αφαιρέσουμε τους σπόρους- ή και σε ντομάτες -αφού καθαρίσουμε το εσωτερικό, τις...