
Η καλή μαγειρική δεν θέλει (πάντα) χρόνο, αλλά μεράκι και ένα καλά οργανωμένο τροφοντούλαπο...
Προσθέστε τη συνταγή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λάδι δεντρολίβανου, προσθέτουμε μουστάρδα και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με την αρωματική σάλτσα τις πατάτες μας.
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...