Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Καθημερινά, στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Mαρινόπουλος και Carrefour Express βρίσκουμε ολόφρεσκα ελληνικά σέσκουλα από τα Μέγαρα και το Μαραθώνα και τα μαγειρεύουμε με αυγά, με χοιρινό αλλά και με ζυμαρικά.
Μια γρήγορη ομελέτα με τα λαχανικά της άνοιξης!
Πριν από έξι χρόνια, η κυρία Ελένη Βασιλειάδου, από τη Ματσούκα του Πόντου, ίδρυσε μια βιοτεχνία στο Ρυάκι Κοζάνης, με στόχο να διασώσει και να διαδώσει τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησε από τη γιαγιά της.
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια σάλτσα κιμά για να συνοδεύσουμε το χούμους που έχουμε στο ντουλάπι!
Εκλεκτά κρασιά με τα οποία θα συνοδεύσουμε τον οβελία ή τους μεζέδες της Λαμπρής.