Αll time classic εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και τζαζ πιάνο-φωνή.
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Οταν φτιάξουμε σπιτικό ζωμό (κρέατος, κότας ή λαχανικών) προσθέτουμε μερικά κομμάτια από ένα τυρί της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση κομμένα σε λεπτές «φλούδες» με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά. Τις ανακατεύουμε στον καυτό ζωμό μέχρι...
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.