Ένα κρασί που σαρώνει σε πωλήσεις, δρέπει δάφνες στο εξωτερικό και εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό οίνο.
Πριν την αλείψετε στο ψωμί, σκεφτείτε πόσα άλλα πράγματα μπορείτε να ετοιμάσετε με ένα βαζάκι μαρμελάδα. Διαλέγοντας φρούτο, καθορίζουμε και την επιλογή κρασιού.
Ο Θωμάς και ο Ιάσονας Λίγας μάς ξεναγούν στα αμπελοτόπια τους και μας μυούν στον κόσμο της φυσικής, αειφόρου καλλιέργειας.
Ολα τα ευεργετικά συστατικά των σταφυλιών επιστρατεύονται από τη διεθνή κοσμητολογία για τα μάτια μας και όχι μόνο...
Διήμερο οινογνωσίας, μια ευκαιρία να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αμπελοοινική περιοχή.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!