Πού φάγαμε ωραίο χουνκιάρ; Που τρώμε ελληνικά και οικονομικά; Πού φτιάχνουν νόστιμη καραβιδομανέστρα;
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Σπιτικά τσουρέκια, κουλούρια και άλλες παραδοσιακές λιχουδιές της Λαμπρής σε ένα μεγάλο γιορτινό τεύχος.
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Μια έντιμη αμερικανική εκδοχή steak house με σωστά και διαλεχτά κρέατα, με ελληνικά και fusion στοιχεία.