Ρακάδικο πολυτελείας με ταυτότητα. Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του περίφημου μάγειρα, υπογράφει το μενού.
Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κεφτέ ή κοκκινιστά; Λείπει το μπάρμπεκιου απ’ τον Αύγουστο; Πόσους ντάκους μπορούν να σκαρφιστούν οι σεφ του Γαστρονόμου;
Ένα πεντανόστιμο μελιτζανοφαγητό, έτοιμο στο πι και φι.
Αυτή την Κυριακή ο ανανεωμένος Γαστρονόμος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα κεμπάπ.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Ακόμη, μας δίνει ένα μυστικό για να εξαλείψουμε την έντονη μυρωδιά του αυγού.
Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή κυβάκια φέτας.
Μυρωδάτη και ελαφριά η σπαγκετάδα του σαββατοκύριακου. Την απολαμβάνουμε στο μπαλκόνι παρέα με την ανοιξιάτικη φεγγαράδα.
Οικείες γεύσεις και προσιτές τιμές σε μια ταβέρνα στο Μοσχάτο που υπηρετεί την απλότητα.