Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Με έντονη γεύση και άρωμα, η γλιστρίδα φτιάχνει εξαιρετικές καλοκαιρινές σαλάτες.
Φοβερή γκουρμεδιά που απογειώνει τον ουρανίσκο και διατηρεί τα φιλέτα μας ζουμερά!
Τις έχουµε συνηθίσει µαγειρευτές, όµως στο φούρνο κρατάνε το σχήµα τους, δεν «σαλιώνουν», ενώ αποκτούν και τη βαθιά νοστιµιά του ψητού.
Ο Γαστρονόμος ταξίδεψε στη Νάξο και μοιράζεται μαζί σας μια φοβερή νοστιμιά του νησιού. Συνοδεύστε τη με τηγανητές πατάτες, κρασί και καλή παρέα!
Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να χωρέσει σε ένα σάντουιτς!