Η ζωή είναι υπέροχη … με ένα κλιπ!
Με αφορμή το περίφημο στρογγυλό κυκλαδίτικο τυράκι, επισκεφτήκαμε το μικρό τυροκομείο της οικογένειας Ασούτη στο Κόρθι της Ανδρου.
Οι ντομάτες αντέχουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες εκτός ψυγείου, και μάλιστα έτσι γίνονται γευστικότερες.
Σήμερα στο «Μύρτιλλο» εργάζονται 13 μισθωτοί, παιδιά με κώφωση, με μέτρια νοητική στέρηση ή κινητικά προβλήματα, με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, που χαρακτηρίζονται από υψηλό επαγγελματισμό και ζήλο.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσουμε άφοβα τα σαρακοστιανά θαλασσινά.
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.