Το φαγητό μας ετοιμάζεται σε χαμηλή φωτιά και σιγοβράζει ώσπου να μαλακώσουν οι μαραθόριζες.
Τα κουκιά τα βρίσκουμε σε μεγάλη αφθονία από τα μέσα Απριλίου έως και τα μέσα Ιουνίου.
Ελαφρύ γιουβέτσι με λαχανικά της εποχής και κοτόπουλο.
Η πάντα αγαπημένη μας τηγανιά σε μια διαφορετική εκδοχή με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα.
Μυστικό συστατικό της μακαρονάδας είναι το λεμονοθύμαρο που είναι μια ξεχωριστή ποικιλία θυμαριού με άρωμα λεμόνι.
Η γέμιση δεν ψήνεται, με αποτέλεσμα να μένουν αρκετά τραγανά τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά.