Σερβίρετέ τα στον μπουφέ του πάρτυ, ως ορεκτικό, μέσα σε ψωμάκια για μπέργκερ. Είναι τέλεια από κάθε άποψη.
Παίρνουμε τα υλικά για την αγαπημένη μας σαλάτα, τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε, όπως είναι ωμά, με ζεστά σπαγκέτι. Η γεύση του ελληνικού θέρους στα καλύτερά της.
Κέρδη προ φόρων 2,26 εκ. ευρώ το 2012, έναντι 4,61 εκ. ευρώ το 2011.
Η γεύση, λένε, είναι η πιο αθώα μορφή προπαγάνδας από την οποία κάποιος μπορεί να κινδυνέψει.
Με κονσέρβες που έχουμε στο ντουλάπι και λίγο φρέσκο βασιλικό φτιάχνουμε μια νοστιμότατη μακαρονάδα.
Η αυθεντική Σιφνέικη συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Νηστήσιμο, ξινούτσικο, ευκολότατο. Μια συνταγή για το πιο αγαπημένο μας θαλασσινό.