Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.
Η αθηναϊκή εκδοχή του κλασικού σιφνέικου εστιατορίου, που φημίζεται για τις σπαγγετάδες του και προσαρμόζει το μενού του στις προμήθειες της ημέρας.
Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
Αν δεν πας για το φαγητό, θα πας τουλάχιστον για τη θέα και την ατμόσφαιρα.
Έχει ένα αχτύπητο ατού, το περιβάλλον, αν και παρουσιάστηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την αθηναϊκή εστίαση.