Γεύμα και ποτό στο νέο cocktail bar-restaurant του Θησείου.
Ζουμερά, αρωματικά, τραγανά αν και στο φούρνο. Τέλεια τα κεφτεδάκια της Νένας μας.
Απολαύσαμε και άρα... φωτογραφήσαμε το μενού της Νένας Ισμυρνόγλου στο εκλεκτό εστιατόριο της Κηφισιάς.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!
Κάθε κιμάς έχει τα μικρά του μυστικά, ιδιαίτερα αν πρόκειται να φτιάξουμε μπιφτέκια, κεφτέδες ή κεμπάπ. Το είδος του κρέατος που θα χρησιμοποιήσουμε και το τι θα φτιάξουμε καθορίζει και το πόσες φορές θα ζητήσουμε από τον κρεοπώλη να αλέσει τον...
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του φούρνου.
Value for money, περιποιημένο ρώσικο φαγητό σε μια κομψή ταβέρνα ψηλά στην Καλλιθέα.
Το μοναδικό αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη Σμυρναίικη Κουζίνα με τις διπλάσιες συνταγές σε μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.