Για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης μιλούν πολλοί, ένας όμως είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ενας από τους παλαιότερους στην “πιάτσα” ο Γιώργος Βασίλογλου, ιδιοκτήτης του Clochard.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Σούπα με άρωμα Ανατολής και γεύση ανεπανάληπτη.
Ενδεχομένως επικίνδυνο το κόκκινο κρέας λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Πιθανώς καρκινογόνο το κόκκινο κρέας, λένε οι ειδικοί της ΠΟΥ.
Ενα από τα θρυλικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από τα ελάχιστα που επιβίωσαν, είναι το Chlochard. Eξαιρετική κουζίνα, απίστευτη λίστα κρασιών, φιλικό και ευγενικό περιβάλλον και σέρβις.
Ένα ξεχωριστό κατάστημα για εσάς που αναζητάτε πάντα το καλύτερο.
Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.