Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Ξεκίνησε την «καριέρα» του στην Ολλανδία ως φάρμακο, έγινε εθνικό ποτό των Βρετανών και, σήμερα, είναι από τα πιο δημοφιλή αποστάγματα στον κόσμο - και πρωταγωνιστής» των πιο διάσημων κοκτέιλ.
Το κοκτέιλ-σύμβολο των ιπποδρομιών του Ασκοτ,αναφέρεται ως το πρώτο αγγλικό κοκτέιλ και είναι μια δροσερή, ιδιαίτερη και εντυπωσιακή πρόταση.
Ο «βασιλιάς της Καραϊβικής» έχει πλέον κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Και όχι αδίκως. Το όνομά του, άλλωστε, προέρχεται από τη λέξη rumbullion, που σημαίνει «διασκέδαση»...
Το κρασί που δημιούργησαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξής του, σε βάθος χρόνου.
Μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, με γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και προσεγμένους ψαρομεζέδες, σας προσκαλεί να ρίξετε «άγκυρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.