Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει τη σπανιόλικη εκδοχή της αγαπημένης μας ομελέτας.
Εύκολο, αν και πρέπει να το προγραμματίσετε αποβραδίς, με αρώματα μεσογειακά, αν και κατάγεται απ’ το Περού. Να πώς θα φτιάχνετε τις σαρδέλες στο εξής.
Ενόψει της νέας πτώσης της θερμοκρασίας παίρνουμε έκτακτα μέτρα: με αυτό το γλυκο-δροσερο-πικάντικο κοκτέιλ θα «ανάψει» το μέσα μας...
Μια κρύα μακαρονοσαλάτα με άρωμα ελληνικό, έτοιμη στο πι και φι!
Βουτιά στην πιατέλα με τα σπιτικά πατατάκια. Άραγε ποιός μπορεί να αντισταθεί;
Με μια ντοματοσαλάτα και ρετσίνα στα ποτήρια είμαστε έτοιμοι...
Απλούστατο σαλατοφαγητό με το κατιτίς του που το κάνει λαχταριστό...