Η δουλειά των μαγείρων εξαρτάται από τα δώρα της φύσης. Οφείλουμε να ανταποδώσουμε, προστατεύοντάς την: μαγειρεύοντας «βιώσιμα».
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».
Ένα εξαίσιο, μυρωδάτο ρολό για το οικογενειακό τραπέζι. Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή απλό πουρέ πατάτας.
Νέα βρετανο-κινεζική μελέτη έδειξε ότι, σε σύγκριση με όσους δεν έτρωγαν καθόλου φρούτα, όσοι έτρωγαν κάθε μέρα είχαν μειωμένο καρδιαγγειακό κίνδυνο κατά 15% για έμφραγμα, 25% για ισχαιμικό εγκεφαλικό και 40% για αιμορραγικό εγκεφαλικό.