Κριθαράκι κοκκινιστό με γαρίδες. Αυτό το φαγητό φέρνει πλούσιες καλοκαιρινές μυρωδιές στο Κυριακάτικο τραπέζι μας.
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Value for money μαγέρικο με «ζόρικους» μεζέδες για μερακλήδες.
Πολύ πριν οι μακαρονάδες θαλασσινών γίνουν το σύμβολο του νεοπλουτισμού, οι κάτοικοι περιοχών που φημίζονται για τα θαλασσινά τους τις απολάμβαναν για λόγους οικιακής οικονομίας.
Υλικά (για 4 άτομα ως μεζέ ή για 2 ως κύριο): 4 μικρές ντομάτες, ώριμες αλλά σφιχτές, φύλλα γλιστρίδας ή ρόκας ή άλλο εποχικό σαλατικό της αρεσκείας μας. Για τη γέμιση: περίπου 1 μερίδα ιμάμ, 80 γρ. φέτα, της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη, 2 κουτ. σούπας...
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Ο Γιάννης Γαβαλάς, ο Παναγιώτης Μενάρδος και ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, τρία από τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, μαγείρεψαν για μας με ντόπια υλικά πιάτα με γεύσεις που άντεξαν στο χρόνο.