Ένα διαφορετικό πιάτο εξαιρετικά αρωματικό και νόστιμο.
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Με πλούσια ύλη γιορτινών συνταγών, ο «Γαστρονόμος» Ιανουαρίου κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και θα μείνει στα περίπτερα μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.
Προτείνουμε λευκά τυριά.