Τα κουκιά τα βρίσκουμε σε μεγάλη αφθονία από τα μέσα Απριλίου έως και τα μέσα Ιουνίου.
Ελαφρύ γιουβέτσι με λαχανικά της εποχής και κοτόπουλο.
Η πάντα αγαπημένη μας τηγανιά σε μια διαφορετική εκδοχή με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα.
Μυστικό συστατικό της μακαρονάδας είναι το λεμονοθύμαρο που είναι μια ξεχωριστή ποικιλία θυμαριού με άρωμα λεμόνι.
Η γέμιση δεν ψήνεται, με αποτέλεσμα να μένουν αρκετά τραγανά τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά.
Η ίδια συνταγή φτιάχνεται και µε χοιρινό κιµά, με αρνίσιο όµως έχει άλλη γεύση.