Αν μαγειρέψεις ρεβίθια, βάλε δύο πακέτα για να σου μείνουν και να φτιάξεις ετούτο το τέλειο ανατολίτικο άλειμμα-ντιπ.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε...
Ανοιξιάτικο και πεντανόστιμο το σημερινό φαγάκι διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και ιδιαίτεροι μεζέδες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Ηράκλειο.
Κλασική γαλλική σάλτσα είναι η ολλαντέζ που θέλει προσοχή για να γίνει σωστά. Δείτε πώς μπορείτε να… κόψετε δρόμο χωρίς να στερηθείτε νοστιμιάς.
Εξαιρετικό μαγειρευτό που συνοδεύεται με λεμονάκι, πιπεράκι και μπόλικο ψωμί για τις πατροπαράδοτες «βουτιές».
Τα σερβίρουμε ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι ή μαζί με πουρέ πατάτας. Αλλιώς, τα απολαμβάνουμε ως κρασομεζέ με χωριάτικο ψωμί.