Από 13 έως 15 Οκτωβρίου διεξήχθη ο δεύτερος διεθνής διαγωνισμός νέων σεφ του San Pellegrino στο Μιλάνο, με 20 ταλαντούχους μάγειρες, ηλικίας κάτω των 30, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μας συστήνουν τα πιάτα που θα απολαύσουμε... αύριο!
Από το 1953, ο Λευτέρης σερβίρει σουβλάκια που διχάζουν τους Νεοσμυρνιώτες.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Γουμένισσα: το Ξινόμαυρο παντρεύεται με τη Νεγκόσκα.
20 οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδας , από την Εύβοια έως τα Μετέωρα, μάζεψαν τους θησαυρούς τους και κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως στο brand new ξενοδοχείο Electra Metropolis. Έβγαλαν μπουκάλια και ποτήρια και με το χαμόγελο στα χείλη έδειξαν στους...
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Το δημοφιλέστερο street food του Μεξικού έχει θέση και στο καθημερινό τραπέζι. Από τις 27/11 μαθαίνουμε τα μεξικάνικα γαστρονομικά μυστικά στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Μεξικό».