Σπιτική ατμόσφαιρα, καλοδουλεμένα μεσογειακά πιάτα και «ψαγμένα» κοκτέιλ σε ένα... κρυμμένο εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Στο ρόλο που μπορεί να παίξει το κυκλαδίτικο νησί στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων αλλά και στις προσπάθειες και στους τρόπους για τη δημιουργία ελληνικής γαστρονομικής ταυτότητας αναφέρεται ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του...
Οι γευστικές εκδηλώσεις στο ομώνυμο Ίδρυμα Τεχνών της Θεσσαλονίκης, ξανάρχισαν και επιφυλάσσουν πολλές νόστιμες εκπλήξεις.
Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι δοκιμάσαμε στο πιο νόστιμο φεστιβάλ των Κυκλάδων.
Το πασχαλινό τραπέζι δε γίνεται να μην έχει γεύσεις από το μποστάνι της άνοιξης.
Η νοστιμιά οφείλεται στο γεγονός ότι το ρύζι βράζει στο ζωμό όπου μαγειρεύτηκε το κατσικάκι. Σερβίρεται σε γάμους σε όλη την Κρήτη, αλλά και σε πανηγύρια και γιορτές.
Ενα «μυστικό» που μοιράστηκε μαζί μας η κ. Κοκκίνη: Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα όπου βράζει το σταμναγκάθι, για να μείνει πράσινο.