Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.
Δίνουμε φρεσκάδα και τόνο πικάντικο στο θεσσαλικό και κυκλαδίτικο πιλάφι, προσθέτοντας ωμό λάδι και ψιλοκομμένα, φρέσκα μυρωδικά στο τέλος.
Δάκρυ του Πεύκου, Οινοποιείο Κεχρή, Ρετσίνα Ονομασία κατά Παράδοση
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Η ΕΟΣ Σάμου και το μοναδικό Samos Anthemis, μπαίνουν σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου.
Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.