Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Για την 5η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαίρης Χαλκιοπούλου.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Μην το πείτε πουθενά πως δώσατε μόλις 25 € για ένα πλήρες μενού στο πολυτελές εστιατόριο...
Το τρίπτυχο πίτσες-μπέργκερ-σαλάτες απογειώνεται στο Μετς. Ακόμη κι αν μας βγάζει από το δρόμο μας, κατά έναν τρόπο μας βάζει στον σωστό.
Ενα ωραίο οινομπάρ με μοντέρνο ντιζάιν, καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί για να ξεδιψάσει όλο το Κολωνάκι.